Αντικαταστήστε ΤΩΡΑ το παλιό σας θυροτηλέφωνο με έγχρωμη θυροτηλεόραση!

Αντικαταστήστε ΤΩΡΑ το παλιό σας θυροτηλέφωνο με έγχρωμη θυροτηλεόραση!
ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ! Καλέστε μας για δωρεάν μελέτη και επίδειξη

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας



 
Αντικαταστήστε όλες τις παλιές λάμπες πυρακτώσεως με:
·         Λάμπες eco αλογόνου. Κάνουν οικονομία 25-30% σε σχέση με τις κοινές λάμπες πυρακτώσεως. Έχουν το παραδοσιακό σχήμα του λαμπτήρα σε διάφορους τύπους και μεγέθη. Εκπέμπουν ενα ομοιόμορφο φυσικό ρυθμιζόμενο φως και έχουν διπλάσια διάρκεια ζωής.

·         Hλεκτρονικές λάμπες οικονομίας. Η καινούρια τεχνολογία διαθέτει πλέον λάμπες με άπειρες δυνατότητες σε ισχύ απόδοσης και χρώμα φωτεινότητας και φτάνουν σε μείωση κατανάλωσης 60%-70%. Επίσης, έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

·         Νέας τεχνολογίας λάμπες  led. Πλέον υπάρχουν σχεδόν για όλα τα είδη φωτιστικών καθώς και σε διάφορους χρωματισμούς και αποχρώσεις. Η διάρκεια ζωής τους φτάνει έως και τις 50.000 ώρες και η εξοικονόμηση ρεύματος μπορεί να αγγίξει το 90%!

Σε συνδυασμό με απλές και πρακτικές λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας (απο αυτόνομους αυτοματισμούς, από dimmers, ηλεκτρονικά ballast, αισθητήρες φωτισμού και κίνησης, θερμοστάτες, χρονοδιακόπτες, νυχτερινό και κοινωνικό τιμολόγιο κλπ.) μπορείτε να μειώσετε αισθητά τη κατανάλωση του ρεύματος φτάνοντας στη μέση τους λογαριασμούς της ΔΕΗ!

Έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ (ΥΔΕ)
για τη χορήγηση μειωμένου νυχτερινού τιμολογίου
με  30% έκπτωση! 

Η εξοικονόμηση στο οικιακό τιμολόγιο είναι πολύ μεγάλη αρκεί να το εκμεταλλεύεστε σωστά. Το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος επιτυγχάνεται όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές, όπως πλυντήρια, θερμοσίφωνας, ηλεκτρική κουζίνα, ηλεκτρικό σίδερο, κλιματιστικά και σόμπες κυρίως κατά τις ώρες μειωμένης χρέωσης.  Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλ. 699 703 723 9

 

Γλιτώστε χρήματα με το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ και ταυτόχρονα κάντε έλεγχο για την ασφάλεια της ηλεκτρικής εγκατάστασης του σπιτιού σας!